Skip to content

Despre Noi

PROXIMUS PROPERTIES este o companie specializată în servicii de property management și facility management, pentru investitori instituționali și dezvoltatori.

Experiența  vastă acumulată de-a lungul anilor include un portofoliu variat de proiecte de anvergura, printre care Militari Shopping Center, Victoria Park, West Park, Fashion House Outlet Center. Mai recent, în portofoliul nostru se adaugă proiectele dezvoltate de către SPEEDWELL, cum ar fi Record Park, Triama Residence si MIRO Office.

PROXIMUS PROPERTY MANAGEMENT este parte din grupul SPEEDWELL, ceea ce ne oferă avantajul de a ne implica în proiecte încă din faza de execuție, până la livrarea acestora.

VALORILE CARE NE REPREZINTĂ

Încredere

Prin fiecare interacțiune pe care o avem cu clienții noștri, construim pas cu pas o relație pe termen lung bazată pe încredere

Proactivitate

Suntem pregătiți să oferim suport în orice moment și venim în întâmpinarea solicitărilor clienților noștri

Flexibilitate

Fiecare proiect este diferit, complex, dar și frumos în același timp. De aceea, suntem flexibili, ne adaptăm la nevoi, găsim soluții.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este să îmbinăm cele mai noi tehnologii cu experiența și abilitățile echipei noastre, pentru a oferi, în orice context, servicii de ultimă generație.

Grupul Speedwell se remarcă printr-o adevarată pasiune pentru tot ce înseamnă dezvoltare imobiliară, fiind fondată de către doi belgieni, Jan Demeyere și Didier Balcaen, a căror inimă bate cu putere pentru Europa de Est și în special pentru România de mai bine de 10 ani. 

Deși profitabilitatea proiectelor Speedwell este un real motiv de mândrie, ceea ce ne bucură cu adevărat este că echipa are posibilitatea de a contribui în mod sustenabil la dezvoltarea și modelarea unui peisaj urban care să ne reprezinte aspirațiile.   

Deși avem la activ proiecte finalizate în valoare de peste 600 de milioane de Euro și investiții în curs de dezvoltare de alte 400 de milioane de Euro, nu lăsăm niciodată cifrele să stea în calea detaliilor care conduc cu adevărat spre excelență, iar împreună cu PROXIMUS PROPERTY MANAGEMENT am găsit un partener de încredere din toate punctele de vedere.

MANAGEMENT TEAM

IMG_2865

Alina Militaru

Alina Militaru a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității Hyperon (2005) cu studii postuniversitare în comunicare și relații publice în cadrul aceleiași universități (2007). S-a calificat ca Project Manager după ce a absolvit cursurile PMI în 2015 și cursul de Facility Management în 2012 in cadrul TU Wien (Universitatea Tehnică din Wien). A ocupat diverse roluri și funcții de-a lungul timpului, începând cu Manager administrativ (platforma de televiziune BOOM TV ), General Administration Manager (Philip Morris Romania), Property Manager (Building Support Services), Project Manager (UTI Facility Mangement), Director Administrativ , Car fleet &Security (PROTV) si Project Manager Instalatii mecanice si electrice (BK TECHNIK).

03dcf050-54bb-4cc6-bd61-c030d3fca6c2

Marius - George Constantin

Marius Constantin a absolvit Facultatea de Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice la Universitatea Politehnica din București în 1993. A ocupat diverse roluri și funcții de-a lungul timpului, începând cu Inginer de Proiectare (Proiectare de mașini-unelte CNC și clasice), Cercetător clasa a III-a (Proiectare a dezvoltărilor științifice și tehnologice de bază și aplicate în mecanica de precizie și mecatronică), Director de Proiect Adjunct (Proiectarea și execuția sistemelor de electrificare și stații electrice pentru căile ferate), Project Manager (Proiectarea și executarea sistemelor HVAC în construcții industriale și civile), Director de Clădiri (Managementul facilităților și proprietăților în proiecte a căror suprafață construită totală este de peste 191000 mp de clădiri de birouri).